Senteret sitt bannerbilde
Åpningstid sommer 2020

Åpningstider sommer 2020

17. juni 2020

Fra 22.06 og til og med 14.08 har vi sommertid på legekontoret.

Åpningstider 08.00-14.00

 

Man kan fremdeles ikke møte opp på legekontoret uten avtale. Ta kontakt på Helsenorge.no, Helserespons eller pr tlf om du har behov for å komme i kontakt med oss.

 

GOD SOMMER!

VIKTIG INFORMASJON OM KORONAVIRUS

13. mars 2020

Alle kontakter til oss skal skje via Helsenorge.no/e-konsultasjon eller pr. telefon.

Det er ikke anledning for direkte oppmøte på kontoret uten at dette er avtalt samme dag.

Alle våre tre leger er tilgjengelig for e-konsultasjon via innlogging på Helsenorge.no og kan benyttes ved mange problemstillinger inkludert sykemeldinger.

Se ellers informasjon:

https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

https://helsenorge.no/

Tønsberg kommunes informasjonstelefon: 33 40 69 90. Åpen kl. 08.00 - 17.00 på hverdager, og kl. 11.00 - 16.00 i helger.

https://www.tonsberg.kommune.no/aktuelt/koronaviruset.12891.aspx

Vi er nå pålogget Helsenorge.no

13. mars 2020

Vi er nå på Helsenorge.no. Vi har foreløpig ikke tatt alle funksjoner i bruk, - men e-konsultasjon er nå mulig å bestille der.

Ved spørsmål ang. coronavirus og luftveisinfeksjoner, - bestill e-konsultasjon.

(NB! Ingen som ikke er syke skal testes.)

Blodprøvetaking gjøres kun på bestillt time dersom ikke annen avtale er gjort med legen.

6. mai 2019

Sprøytesetting og fjerning av sting utenom time

20. desember 2018

Pga pågående pandemi må alle som trenger å komme til legekontoret, ta kontakt på forhånd pr tlf, Helsenorge.no eller Helserspons for å avtale tid.

Dette gjelder de som kommer utenfra for prøver,sprøyter, stingfjerning osv

Kontakt oss gjerne på sms eller via vår hjemmeside eller bruk app

18. juni 2014

Du kan nå bestille time her med SMS eller over internett. Start teksmeldingen med kodeord TOLVSRØD + fødselsdato, navn og hva det gjelder til 2097, eller bruk appen "HelseRespons". NB: må ikke brukes ved øyeblikkelig hjelp. Også fornyelse av enkelte typer faste medisiner og forlengelse av sykmeldinger kan gjøres på samme måte. Tjenesten belastes med kr 6 pr melding.

Elektronisk resept (e-resept)

5. november 2011

Resepter er elektroniske og det betyr nå at du ikke lenger vil få resepten på papir, men at den overføres direkte til en reseptformidler, som gjør at du kan hente medisinene på alle apotek i Norge. Bleier o.l. kan også hentes hos bandasjister.

Bruk gjerne vår SMS-tjeneste når du trenger reseptfornyelse.

Ønsker du å snakke med legen på telefon?

27. juni 2010

Legekontoret på Tolvsrød har ingen faste telefontider. Dersom du ønsker å snakke med legen på telefon, vil som regel legen ringe deg tilbake noe senere. I mange tilfeller vil en problemstilling kunne løses med telefonsamtale med helsesekretæren, men i enkelte tilfeller, spesielt der legen selv har ønsket en samtale med deg etter nærmere bestemt tid, kan du også sende en SMS med ønske om at legen ringer deg tilbake. Vi kan ikke alltid love at dette gjøres samme dag, slik at hvis problemstillingen har grad av hast, er det best å bruke vanlig telefonhenvendelse.

Fastlegeordningen - nå kan du stå på venteliste på www.helsenorge.no

24. juni 2010

For å benytte legekontoret, må du være registrert i fastlegeordningen. Du kan gå inn på www.helsenorge.no eller ringe 80043573 for å sjekke ledig plass hos fastlegene.

Dersom du ønsker å bli registrert her, må du følge med på HelseNorges hjemmeside. Der er det nå mulig å sette seg på venteliste. Det kan ikke ordnes her på kontoret. Ved bytte av fastlege blir ikke journal automatisk oversendt fra tidligere til ny fastlege. Du bør derfor alltid kontakte tidligere fastlege og be om at din journal blir sendt til ny fastlege, og helst at dette gjøres elektronisk.